Επιχειρηματική ζωήΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιτραπεζικόςΦαγοπότιφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΥΛΙΠΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΥΛΙΠΑ

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙ ΤΟΥ TAYFUN PİRSELIMOĞLU

Χορηγός της Akbank από το Ίδρυμα Πολιτισμού και Τεχνών της Κωνσταντινούπολης (İKSV) Ο διάσημος συγγραφέας και σκηνοθέτης Tayfun Pirselimoğlu θα είναι ο επικεφαλής της κριτικής επιτροπής του Εθνικού Διαγωνισμού Golden Tulip του 32ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης, που θα διεξαχθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης Εθνικός διαγωνισμός Golden Tulip πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, διάσημος συγγραφέας και σκηνοθέτης Ταϊφούν Πιρσελίμογλου θα αναλάβει. Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης ΑνατολήςΜετά την εκπαίδευσή σας στο Hochschüle für Angewandte Kunst στη Βιέννηεργάζεται στη ζωγραφική και τη χαρακτική Ταϊφούν Πιρσελίμογλουάνοιξε εκθέσεις σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα ως σεναριογράφος. Ταϊφούν Πιρσελίμογλουη πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία το 2002 Πουθενά με μεγάλη καταξίωση. “Συνείδηση ​​και ΘάνατοςΗ πρώτη ταινία της τριλογίας συγκατάθεση 2007, δεύτερη ταινία Ομίχλη συναντήθηκε με το κοινό το 2009. Η τελευταία ταινία της τριλογίας και ο σκηνοθέτης Μαλλιάπου πραγματοποιήθηκε το 2011 30ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούποληςτου “Εθνικός διαγωνισμός Golden Tulip“σε”Καλύτερη ΤαινίαΕκτός από την επιλογή, Ταϊφούν Πιρσελίμογλουπρος την “Καλύτερος Σκηνοθέτης” Και Ναζάν Κεσάλπρος την “Καλύτερη Ηθοποιός«Έφερε τα βραβεία του. Γνωστός για τα λογοτεχνικά του Ταϊφούν Πιρσελίμογλουτο πρώτο μυθιστόρημα του Ιστορίες της Ερήμου το 1996, Άλμπουμ Missing Persons το 2002, Μαλιχουλιά το 2003 και Πύργοι της Πόλης το 2005, Δωμάτια ξενοδοχείου Το βιβλίο του με ιστορία κυκλοφόρησε το 2009. Ταϊφούν Πιρσελίμογλουτο τελευταίο βιβλίο του Οι πιο πρόσφατες ζωές του Χάρι Λάιμ ή Αφιέρωμα στον Τρίτο Άνθρωποσυναντήθηκε με τους αναγνώστες το 2012. Ταϊφούν Πιρσελίμογλου Συνεχίζει να δίνει διαλέξεις ζωγραφικής, σεναρίου και σκηνοθεσίας σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Ταϊφούν Πιρσελίμογλου με επικεφαλής Κριτική Επιτροπή Εθνικού Διαγωνισμού Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας, Καλύτερης Ηθοποιού, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερου Μοντάζ, Καλύτερης Μουσικής και Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής. σε 9 υποκαταστήματα θα βραβεύσει.

Εθνικός ΔιαγωνισμόςΜεταξύ των ταινιών που θα συμπεριληφθούν στην κατηγορία «, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει Καλύτερη Ταινία‘προς την 150.000 TL, Καλύτερος Σκηνοθέτηςαν να 50.000 TL θα δοθεί βραβείο. Καλύτερη Ηθοποιός Και Ο καλύτερος ηθοποιός βραβεία 10.000 TL το καθένα θα είναι. Υποστηρίχτηκε με χρηματικό έπαθλο για πρώτη φορά το 2011 Ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής και φέτος Έφεσος θα δοθεί από Μεταξύ των ταινιών που συμμετέχουν στον Εθνικό Διαγωνισμό Στη μνήμη του Onat Kutlar από την Εφές στον παραγωγό της βραβευμένης ταινίας. 30.000 δολάριο θα παρουσιαστεί. Η κριτική επιτροπή στον Εθνικό Διαγωνισμό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης Golden Tulip Καλύτερο Σενάριο, Καλύτερη Φωτογραφία, Καλύτερο Μοντάζ Και Καλύτερη πρωτότυπη μουσική θα δώσει και βραβεία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο φεστιβάλ παρατάθηκε: η τελευταία ημέρα είναι η Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου!

32ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της ΚωνσταντινούποληςΤαινίες που καθορίζονται από τη συμβουλευτική επιτροπή μεταξύ των αιτήσεων που θα γίνουν, Εθνικός διαγωνισμός Golden Tulip στο 32ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούποληςθα διαγωνιστεί μέσα. είχε ανακοινωθεί προηγουμένως στις 28 Ιανουαρίου προθεσμία εφαρμογήςμε λαϊκή απαίτηση 1 Φεβρουαρίου άλλαξε σε. τις εφαρμογές σας Μέχρι την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου κέντρο φεστιβάλ (Κτήριο Nejat Eczacıbaşı, Sadi Konuralp Cad. No: 5 Sishane) πρέπει να γίνει. 32ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούποληςτι μήκος χαρακτηριστικών τις φανταστικές σας ταινίες Εκτός από το ντοκυμαντέρ Και ταινίες κινουμένων σχεδίων μπορεί επίσης να ισχύει. Δηλώσεις συμμετοχής με κανονισμούς φεστιβάλ film.iksv.org διαθέσιμο στο.

Στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης προβλήθηκαν συνολικά 39 ταινίες από την Τουρκία στις ενότητες «Εθνικός Διαγωνισμός Χρυσής Τουλίπας», «Εκτός Συναγωνισμού», «Νέος Τουρκικός Κινηματογράφος» και «Ντοκιμαντέρ». 32ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της ΚωνσταντινούποληςΑιτήσεις που έγιναν στο . θα αξιολογηθεί για να παρουσιαστεί σε αυτές τις ενότητες.

Για αναλυτικές πληροφορίες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης: film.iksv.org

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button