Επιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςΤεχνολογία – ΕπιστήμηΨώνια

Ασύρματη ελευθερία βίντεο με τη νέα τεχνολογία της Airties

Ασύρματη ελευθερία βίντεο με τη νέα τεχνολογία της Airties: Τεχνολογία ασύρματης διανομής βίντεο

Η AirTies είναι ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά της για ασύρματη ζωή με μια νέα τεχνολογία. Η τεχνολογία ασύρματης διανομής βίντεο, που αναπτύχθηκε από την AirTies, σε συνδυασμό με την ισχύ της τεχνολογίας 5 GHz, προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να παρακολουθούν και να μοιράζονται βίντεο υψηλής ποιότητας μέσω του ασύρματου δικτύου χωρίς διακοπή.

Η πιο κοινή μέθοδος που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση βίντεο που έχουν ληφθεί από το Διαδίκτυο από έναν υπολογιστή αλλού είναι είτε η μεταφορά του βίντεο σε ένα DVD και η παρακολούθηση του σε συσκευή αναπαραγωγής DVD ή η αποθήκευση του σε συσκευές αποθήκευσης όπως δίσκος flash USB, εξωτερικός δίσκος και η σύνδεση στο ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. χρειάζεται να ξοδέψει χρόνο. Επιπλέον, για να παρακολουθήσετε το βίντεο σε δίσκο flash ή εξωτερικό δίσκο, η τηλεόρασή σας πρέπει να διαθέτει είσοδο USB.

Αναπτύχθηκε από μηχανικούς Ε&Α της AirTies, η τεχνολογία ασύρματης διανομής βίντεο επιτρέπει τη μετάδοση βίντεο σε οποιαδήποτε επιθυμητή τηλεόραση με δυνατότητα Internet (DLNA) στο σπίτι. Έτσι, φωτογραφίες, μουσική, βίντεο και ταινίες σε οποιονδήποτε εξωτερικό δίσκο ή μνήμη flash που είναι συνδεδεμένη στη συσκευή AirTies μπορούν να παρακολουθούνται ασύρματα από τηλεοράσεις με δυνατότητα Internet (DLNA) στο σπίτι. Ομοίως, με την τεχνολογία IPTV, είναι δυνατή η διανομή της τηλεοπτικής εκπομπής που έρχεται μέσω Διαδικτύου στις τηλεοράσεις του σπιτιού εντελώς ασύρματα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αλλάξετε την υπάρχουσα τηλεόρασή σας για αυτό. Μπορείτε να μπείτε στον κόσμο της IPTV με μια συσκευή δέκτη IPTV (set-top box) που θα συνδέσετε στην υπάρχουσα τηλεόρασή σας. Η τεχνολογία ασύρματης διανομής βίντεο προσφέρει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθείτε βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) ταυτόχρονα από τρεις τηλεοράσεις που υποστηρίζονται από το Διαδίκτυο (DLNA), χάρη στην ταχύτητα που παρέχει η τεχνολογία 5 GHz. Η AirTies έχει επίσης καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτή τη νέα τεχνολογία.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 5 GHZ

Η AirTies ανοίγει μια νέα εποχή στις τεχνολογίες ασύρματων δικτύων με προϊόντα τεχνολογίας 5 GHz. Η AirTies έχει προσθέσει υποστήριξη διπλής ζώνης σε μόντεμ και σημεία πρόσβασης, ώστε οι χρήστες να έχουν την υψηλότερη απόδοση από τα ασύρματα δίκτυά τους. Τα προϊόντα AirTies με υποστήριξη διπλής ζώνης θα μπορούν να λειτουργούν στη συχνότητα των 2,4 GHz, που είναι η τρέχουσα τεχνολογία ασύρματου δικτύου, καθώς και στη συχνότητα των 5 GHz. Χάρη στο ευρύ φάσμα συχνοτήτων που παρέχει, η τεχνολογία 5 GHz λύνει το πρόβλημα της ρύπανσης συχνοτήτων στα ασύρματα δίκτυα και παρέχει στους χρήστες μια πραγματική εμπειρία ασύρματης ταχύτητας 300 Mbps.

Ενώ υπάρχουν 3 μη επικαλυπτόμενα κανάλια στην ασύρματη τεχνολογία 2,4 GHz, η οποία είναι διαθέσιμη στις περισσότερες συσκευές γύρω μας, υπάρχουν 22 κανάλια στην τεχνολογία 5 GHz. Έτσι, η έλλειψη ελεύθερων καναλιών προκειμένου να φτάσει η ταχύτητα των 300 mbps αποτελεί παρελθόν. Επιπλέον, η ταχύτητα του δικτύου δεν μειώνεται λόγω των φούρνων μικροκυμάτων, των ασύρματων τηλεφώνων ή των συσκευών ασύρματου δικτύου που χρησιμοποιούνται από γείτονες. Με ασύρματη τεχνολογία 5 GHz, η οποία παρέχει 6 φορές ταχύτερη ασύρματη επικοινωνία σε σύγκριση με παλιές τεχνολογίες, οι χρήστες θα μπορούν να αισθάνονται την πραγματική απόδοση παίζοντας παιχνίδια που απαιτούν υψηλή ταχύτητα χωρίς διακοπή. Η διαδικτυακή χρήση λογιστικών και χρηματοοικονομικών προγραμμάτων που απαιτούν μεγάλες ποσότητες μεταφοράς δεδομένων θα πραγματοποιηθεί επίσης ασύρματα. Επιπλέον, θα μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία της ασύρματης παρακολούθησης βίντεο με προϊόντα που υποστηρίζονται AirTies 5 GHz.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣ

Με την τεχνολογία ασύρματης διανομής βίντεο που αναπτύχθηκε από μηχανικούς Ε&Α της AirTies, ο χρόνος που περνάτε στο σπίτι γίνεται ακόμα πιο ευχάριστος. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την προβολή και την προβολή βίντεο, ταινιών και εικόνων που είναι αποθηκευμένα σε υπολογιστές ή οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης ασύρματα σε τηλεοράσεις με δυνατότητα Internet (DLNA), συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και κονσόλες παιχνιδιών.

παρέχει άνεση. Για παράδειγμα, για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στον εξωτερικό σας δίσκο στην τηλεόρασή σας, απλώς συνδέστε τον εξωτερικό σας δίσκο στο Air 4420 και έναν άλλο Air 4420 στην τηλεόραση, τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων ή την κονσόλα παιχνιδιών με δυνατότητα Internet… Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεό σας ασύρματα από οποιοδήποτε δωμάτιο. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε διαφορετικά βίντεο στον εξωτερικό σας δίσκο από την τηλεόραση που θέλετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αρχείο στο δίσκο από τον υπολογιστή σας ενώ παρακολουθείτε μια ταινία από το δίσκο. Επιπλέον, είναι δυνατή η ασύρματη διανομή IPTV και υπηρεσιών web TV εντός του σπιτιού με αυτήν την τεχνολογία.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που αναπτύχθηκε από την AirTies είναι η αυτόματη εναλλαγή καναλιών ασύρματου δικτύου. Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο HD χωρίς διακοπή, ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο είναι το ασύρματο δίκτυο. Χάρη στη δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής καναλιών των προϊόντων AirTies, όταν υπάρχουν άλλες συσκευές που λειτουργούν στο ίδιο κανάλι κοντά, το σημείο πρόσβασης και το μόντεμ μπορούν αυτόματα να μεταβούν στο άδειο ασύρματο κανάλι χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να κάνει καμία ενέργεια και χωρίς να κάνει τον χρήστη να αισθάνεται το. Έτσι, εφόσον δεν επηρεάζεται η απόδοση του δικτύου, η απόλαυση της παρακολούθησης ταινιών και βίντεο δεν διακόπτεται.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΑΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑ 5 GHZ ΜΕ ΑΕΡΑ

Οι χρήστες πρέπει απλώς να προσθέσουν το προϊόν σημείου πρόσβασης Air 4420 της AirTies στα υπάρχοντα μόντεμ τους για να μετακινήσουν την υπάρχουσα υποδομή ασύρματου δικτύου 2,4 GHz στα 5 GHz και να βιώσουν την ελευθερία του ασύρματου βίντεο. Εάν οι υπάρχοντες υπολογιστές δεν υποστηρίζουν 5 GHz, οι υπολογιστές με τεχνολογία 2,4 GHz μπορούν να γίνουν συμβατοί με αυτήν την τεχνολογία με τον προσαρμογέα Air 2410 USB της AirTies. Έτσι, είναι δυνατή η εύκολη αύξηση της απόδοσης του δικτύου χωρίς την ανάγκη επένδυσης σε νέες υποδομές με υψηλούς προϋπολογισμούς. Οι χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα υποδομή δικτύου μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την τεχνολογία με το μόντεμ Air 5450 της AirTies. Τα υποστηριζόμενα προϊόντα 5 GHz της AirTies, Air 5450 και Air 4420, υποστηρίζουν επίσης τις τεχνολογίες AirTouch, Plug & Share και Mesh που διευκολύνουν την ασύρματη ζωή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button