Επιχειρηματική ζωήΤαξίδι

Βαλτιμόρη (Μέριλαντ) Ταξιδιωτικός Οδηγός | μανία ταξίδιων

Παρά το γεγονός ότι ήταν μεγάλη πόλη, η Βαλτιμόρη παρέμεινε αδύναμη στις αστικές συγκοινωνίες. Λεωφορείο, τραμ και μετρόΔυστυχώς, αυτά τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν διαθέτουν ισχυρό σύστημα δικτύου στην πόλη όπου χρησιμοποιείται.

Με μετρό: Μόνο τα μετρό που λειτουργούν μεταξύ ανατολής και δύσης έχουν σύστημα περιορισμένου δικτύου. Πληροφορίες διαδρομής και τιμολόγια τιμών αυτής της γραμμής δίνονται παρακάτω. Οι τιμές των εισιτηρίων που χρησιμοποιούνται στα μέσα μαζικής μεταφοράς κοστολογούνται με την ίδια τιμή για κάθε όχημα.

  • Κάντε κλικ στην επίσημη ιστοσελίδα για διαδρομές και αναλυτικές πληροφορίες.

Με λεωφορείο: Τα λεωφορεία είναι τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη. Αν και είναι δυνατό να μεταβείτε σε πολλά σημεία στο κέντρο της πόλης με αυτά τα οχήματα, οι μετακινήσεις προς τα προάστια είναι περιορισμένες. Εφαρμόζει το ίδιο τιμολόγιο με τα κόμιστρα του μετρό για τα λεωφορεία. Για αναλυτικές πληροφορίες, το επίσημο site είναι παρακάτω.

Με τραμ: Τα τραμ που κινούνται μόνο με κατεύθυνση βορρά – νότου δεν έχουν ευρύ δίκτυο συγκοινωνίας. Για όσους θα πάνε κάπου προς αυτές τις κατευθύνσεις, μπορεί να είναι το ιδανικότερο μεταφορικό μέσο.

Αμοιβές:

  • 1 χρήση: 1,70 $
  • 1 ημέρα: 4 $
  • 1 εβδομάδα: 22 $
  • Μπορείτε να προμηθευτείτε αυτά τα εισιτήρια σε σταθμούς του μετρό και από σημεία πώλησης σε πολλά σημεία της πόλης.

Με ταξί: Υπάρχει δυνατότητα να βρείτε ταξί στην πόλη όλο το 24ωρο. Προτιμάται ιδιαίτερα λόγω της ανεπαρκούς δημόσιας συγκοινωνίας. Λεπτομερείς πληροφορίες με τα ταξί της Βαλτιμόρης είναι παρακάτω.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αν και υπάρχει λεωφορείο για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης από το αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα λόγω του γεγονότος ότι έχει πολύ κόσμο και ασταθείς ώρες αναχωρήσεων. Για το λόγο αυτό, γενικά προτιμώνται τα ταξί και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων για τη μεταφορά στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν πολλά ταξί έξω από το αεροδρόμιο. Πληροφορίες για ταξί και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων είναι παρακάτω.

  • Πληροφορίες ταξί Βαλτιμόρης:

Arrow Cab Taxi
5020 Wabash Ave.
+1 443-575-4111

  • Εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Βαλτιμόρη:

Rent-A-Wreck
4010 W Northern Pkwy
+1 410-466-1441
Κλείσιμο: 19.30

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button