Επιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςΤεχνολογία – ΕπιστήμηΨώνια

Η MSI ανεβάζει ξανά τον πήχη στην ποιότητα και τη σταθερότητα: Στρατιωτική Τάξη II

Η MSI, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μητρικών πλακών και καρτών γραφικών στον κόσμο, κέρδισε τον θαυμασμό τόσο των μέσων ενημέρωσης όσο και των καταναλωτών στις δοκιμές ποιότητας και σταθερότητας με τα εξαρτήματα Military Class που εφάρμοσε στα προϊόντα της. Η MSI, η οποία κρίθηκε άξια πολλών βραβείων με τη φιλοσοφία Military Class, προσφέρει στους χρήστες τα εξαρτήματα Military Class δεύτερης γενιάς που αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα μελετών Ε&Α. Εξαρτήματα Military Class II θα χρησιμοποιηθούν στα προϊόντα επόμενης γενιάς της MSI, συμπεριλαμβανομένων των μητρικών που χρησιμοποιούν chipset της σειράς Intel 6.

Tantalum Core Hi-c CAP

Ο πυκνωτής Hi-c, ο οποίος χρησιμοποιείται σε διαστημικά οχήματα και στρατιωτικά προϊόντα και χρησιμοποιείται στην προηγούμενη γενιά Military Class II, είναι επίσης μεταξύ των εξαρτημάτων Military Class II νέας γενιάς. Αυτοί οι πυκνωτές, που παρέχουν την ισχύ που χρειάζεται ο επεξεργαστής αδιάκοπα, είναι σε θέση να αντέχουν σε ακραίες υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες με τον πυρήνα τανταλίου που χρησιμοποιούν και να λειτουργούν 8 φορές περισσότερο από τους συμπαγείς πυκνωτές. Λειτουργώντας με υψηλή απόδοση ακόμη και υπό υψηλό overclocking και φορτίο, οι πυκνωτές Hi-c προσφέρουν την καλύτερη απόδοση και σταθερότητα στον κλάδο.

Super Ferrite Choke – Δυναμική μεταγωγή για υψηλή απόδοση

Το πιο κρίσιμο εξάρτημα της Military Class II, το Super Ferite Choke, αυξάνει την ισχύ της μητρικής πλακέτας για άλλη μια φορά. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αρθρώσεις, τα SFC υπερτερούν εκθετικά σε τροφοδοσία ρεύματος και αντοχή στη θερμότητα. Προσφέροντας 30 τοις εκατό περισσότερη χωρητικότητα ακόμη και υπό υπερφόρτωση, τα SFC προηγμένης τεχνολογίας εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών υψηλής απόδοσης και υψηλής απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με την κατάσταση φορτίου. Έτσι, συμβάλλουν σημαντικά στο overclocking και στη σταθερότητα του συστήματος, ενώ συμβάλλουν και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Στερεό CAP – Αποδεδειγμένη σταθερότητα

Το τελευταίο μέλος που συμπλήρωσε εξαρτήματα Στρατιωτικής Τάξης ΙΙ είναι συμπαγείς πυκνωτές. Με τη δομή πυρήνα αλουμινίου, αυτοί οι πυκνωτές έχουν χαμηλότερη αντίσταση ισοδύναμης σειράς και υπόσχονται 10 χρόνια ζωής. Επιπλέον, η αποδοτική χρήση των συμπαγών πυκνωτών τους επιτρέπει να προσφέρουν απαράμιλλη σταθερότητα μειώνοντας παράλληλα την παραγωγή θερμότητας. Επιπλέον, το πρόβλημα της διαρροής ηλεκτρολυτών σε παλιούς πυκνωτές γίνεται ιστορία με τους συμπαγείς πυκνωτές.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button