ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΤεχνολογία – ΕπιστήμηΦιλόζωος

Κανάλια YouTube που μοιράζονται νόστιμες συνταγές

Λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στο σπίτι. Ως εκ τούτου, τρώμε πάντα στο σπίτι και καταναλώνουμε όλες τις επιλογές με την πάροδο του χρόνου. Αυτό κάνει μια ερώτηση να ηχήσει συναγερμός στο μυαλό μας. Τι να μαγειρέψω σήμερα; Δυστυχώς, όλοι μισούμε αυτή την ερώτηση και την κατάσταση που μας προκαλεί. Λοιπόν, “τι να μαγειρέψω σήμερα;” Ας πούμε ότι δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι! Συγκεντρώσαμε food vloggers που ετοιμάζουν νόστιμες συνταγές για να αφαιρέσουν αυτή την ενοχλητική ερώτηση από τη ζωή σας. Τώρα μπορείτε να ετοιμάσετε διαφορετικές γεύσεις ακολουθώντας τις. Εδώ είναι οι καλύτεροι food vloggers.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτό το περιεχόμενο: «Ο νόστιμος τρόπος για να αποφύγετε το άγχος: 20 υγιεινές τροφές για την καταπολέμηση του άγχους»

Ο Hazer Amani, ένας από τους καλύτερους Τούρκους vloggers τροφίμων, είναι στην πραγματικότητα εκπαιδευμένος μάγειρας. Δημιουργεί λαχταριστές συνταγές και εξερευνά street food στο YouTube. Η Hazer Amani ετοιμάζει και νόστιμες συνταγές για εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση.

Αυτές τις μέρες που δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, μένουμε πολύ αδρανείς και τρώμε ανθυγιεινά. Αυτό επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της ζωής μας. Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε μια υγιεινή διατροφή και μερικές φορές μια δίαιτα. Γι’ αυτό προσθέσαμε στη λίστα μας την Dilara Koçak, ειδικό σε θέματα ευεξίας και διατροφής. Η Dilara Koçak ετοιμάζει υπέροχες συνταγές για όσους θέλουν να τρώνε υγιεινά και όσους κάνουν δίαιτα στο κανάλι της στο YouTube.

Η Hatay Sandık İçi, που είναι αρκετά γνωστή στα social media, ετοιμάζει υπέροχες γεύσεις με την ευχάριστη αφήγησή της. Χρησιμοποιεί επίσης παραδοσιακές και φυσικές μεθόδους σε συνταγές. Με άλλα λόγια, ενώ ετοιμάζει τις συνταγές, φροντίζει να κάνει όπως βλέπουμε από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας. Το αποτέλεσμα είναι δημιουργικά και νόστιμα πιάτα. Για αυτόν τον λόγο, η Hatay Sandık İçi συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες food vloggers.

Η Ayşenur Altan, η οποία κάνει βίντεο με συνταγές από το 2011, συγκαταλέγεται στις πιο έμπειρες food vloggers. Η Ayşenur Altan ετοιμάζει διαφορετικές, πρακτικές και νόστιμες συνταγές στο κανάλι της στο YouTube. Μοιράζεται επίσης τις συνταγές της σε γραπτή μορφή στην ιστοσελίδα «kekevi.com».

Ο Suat Durmuş είναι ένας vlogger που μοιράζεται τα υπέροχα γούστα του στο YouTube. Το κύριο επάγγελμά του είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, επομένως δεν έχει καμία εκπαίδευση στο φαγητό. Ωστόσο, εξακολουθεί να καταφέρνει να ετοιμάζει καταπληκτικά πιάτα. Στοχεύει επίσης να δείξει ότι ο καθένας μπορεί να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει.

Η Refika Birgül, μία από τις βιντεολόγια τροφίμων, έχει περίπου 2 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube. Η Refika Birgül μοιράζεται νόστιμες συνταγές που μπορεί να ετοιμάσει ο καθένας από γλυκές έως αλμυρές στο κανάλι της στο YouTube και καταφέρνει να κατακτήσει τις καρδιές όλων με τη συμπονετική της έκφραση. Επίσης, αντιμετωπίζει τους συνδρομητές της σαν φοιτητές και στοχεύει να τους μάθει πώς να τη μαγειρεύουν.

Το Bera Tatlı Dünyası, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα κανάλι στο YouTube όπου παρασκευάζονται κυρίως γλυκά. Ωστόσο, εκτός από τις συνταγές για επιδόρπια, είναι δυνατό να βρείτε πρακτικές συνταγές που μπορούν να παρασκευαστούν εύκολα στο σπίτι. Επιπλέον, το Bera Tatlı Dünyası έχει περίπου 1,6 εκατομμύρια συνδρομητές.

Έχοντας σχεδόν 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube, ο İdil Author συγκαταλέγεται στους καλύτερους food vloggers. Η İdil Yazar, η οποία είναι εκπαιδευμένη στη μαγειρική, ετοιμάζει νόστιμες και πρακτικές συνταγές στο κανάλι της. Μοιράζεται επίσης συνταγές που κάνουν καλό στην υγεία.

Η Arda Turkmen, ίσως το πιο διάσημο πρόσωπο αυτής της λίστας, είναι γνωστή για τις συνταγές που ετοιμάζει στην τηλεόραση. Στο κανάλι του στο YouTube, ο Arda Türkmen ετοιμάζει υπέροχες γεύσεις που ανοίγουν την όρεξη σε όλους. Επίσης, στοχεύει να μην κουράζει τους θεατές του, διατηρώντας μικρή τη διάρκεια των βίντεο που μοιράζεται.

Ο Alev Türken, ο οποίος είναι ενεργός στο YouTube από το 2019, έχει περίπου 600 χιλιάδες συνδρομητές. Η Alev Türken, απόφοιτος ζαχαροπλαστικής, μοιράζεται εύκολα επιδόρπια, νόστιμα σπιτικά γεύματα και πρακτικές συνταγές στο κανάλι της στο YouTube. Κερδίζει και τον θαυμασμό του κοινού με την λιτή αφήγηση στα βίντεό του.

Ο Bengi Kurtcebe, ο οποίος έχει σπουδές ζαχαροπλαστικής, συγκαταλέγεται στους καλύτερους food vloggers. Μοιράζεται γλυκές και πρακτικές συνταγές στο κανάλι της στο YouTube. Επίσης, πολλοί καλοφαγάδες το θεωρούν παγκόσμια μάρκα για κέικ και επιδόρπια.

Ο μουσικός καλλιτέχνης Emir Sorgun μοιράζεται τις μοναδικές του συνταγές στο κανάλι του στο YouTube, Çakal Lezzetler, όταν δεν ασχολείται με τη μουσική. Ωστόσο, η αφήγησή του είναι τόσο αξιόλογη όσο και οι συνταγές του. Γιατί παρουσιάζει τις συνταγές του στο κοινό του με μια διασκεδαστική αφήγηση και έτσι κατακτά τις καρδιές τους.

Το κανάλι KayinvalidemveBen, το οποίο έχει περίπου 297 χιλιάδες συνδρομητές, μοιράζεται τουλάχιστον 2-3 βίντεο την εβδομάδα. Η πεθερά και το κανάλι Ben ετοιμάζει πρακτικές συνταγές που μπορούν να καταναλωθούν την ώρα του τσαγιού. Επίσης, οι συνταγές για επιδόρπια είναι πολύ δημοφιλείς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button