ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΤεχνολογία – ΕπιστήμηΦιλόζωος

Μέθοδοι για να απαλλαγείτε από τον επίμονο πατέρα για όσους δεν θέλουν να κάνουν την προσευχή του Eid

Μην με παρεξηγείτε, δεν θέλουμε να αποξενώσουμε κανέναν από την προσευχή του Eid. Αλλά ας το παραδεχτούμε, μια από τις αιμορραγικές πληγές αυτής της χώρας είναι οι νέοι που προσπαθούν να απαλλαγούν από την προσευχή μόνο και μόνο για να κοιμηθούν άλλες 3 ώρες.

Αυτοί είναι οι πατέρες που δεν ξέρουν πώς να πειστούν, στερούνται συνείδησης. Πολλοί νέοι μας έχουν κοιμηθεί στις αυλές των τζαμιών για αυτόν τον σκοπό.

Ετοιμάσαμε έναν οδηγό για να απαλλαγούμε από την εορταστική προσευχή για να μην στεναχωρηθούν περισσότερο οι νέοι μας. Τώρα θα είστε προετοιμασμένοι για τους πατέρες σας.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο είναι ένα ανέκδοτο άρθρο.

Είναι κλασικό: “Μπαμπά είμαι τόσο άρρωστος”

Diyosun-600x572

Οι κλασικές ιδέες λειτουργούν πάντα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις στην πράξη. Αν είσαι στην πρώτη γραμμή των αγορών την ημέρα της Αράφα και ξαπλώσεις στα πόδια σου, το επόμενο πρωί είμαι άρρωστος, δεν θα φάει. Ξεκινήστε την εφαρμογή του σχεδίου τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα. Θα πρέπει να προετοιμάσετε τον στόχο για το πρωινό των γιορτών με μικρούς βήχα και ελαφρύ βήχα.

Λειτουργία Valkyrie: Διατηρήστε την προετοιμασία για πολύ

γιορτή-προετοιμασία

Το αντάν δεν διαβάζεται για την προσευχή του Eid. Αν και η ώρα είναι ξεκάθαρη, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στον έλεγχο του χρόνου επειδή δεν διαβάζεται το αζάν. Εάν οι πατέρες δεν συνδέουν την πρωινή προσευχή με την προσευχή του Eid, μπορεί να είναι χρήσιμο να κρατήσουν πολύ το μέρος της εξόδου από το σπίτι. Ήταν πλύση, ήταν η γραμμή της τουαλέτας, δεν ντυνόταν και μετά είδες ότι το τζαμί ήταν γεμάτο. Θέε μου.

Όλα επιτρέπονται στον δρόμο προς τη νίκη: Τακτική της πλύσης

σπίτι-gif

Ας πούμε ότι ο εγκέφαλος του πατέρα σας δεν έφαγε την ασθένεια, και μείωσε τη μακρά δουλειά της προετοιμασίας στο στήθος του. Τώρα μπορείς να λερωθείς. Μόλις ετοιμαστείς να βγάλεις τα παπούτσια σου και να μπεις στο τζαμί, πες ότι έχασες την πλύση σου στο δρόμο, θα τον προλάβεις και θα βάλεις τα τακούνια σου. Μετά από αυτό το διάστημα, θα πάτε σπίτι και θα πάτε για ύπνο, θα ανάψετε ένα τσιγάρο στους δρόμους και θα γιορτάσετε τη νίκη σας, εξαρτάται από εσάς.

Λειτουργία αυγής: Μην κοιμάστε μέχρι το πρωί

big-bang-theory-penny-gif

Εύκολη εφαρμογή, χαμηλό ποσοστό επιτυχίας… Εφόσον είμαστε μια γενιά που δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ και δεν μπορεί να σηκωθεί το πρωί, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα όπως ο ύπνος. Αλλά αυτό το σχέδιο εξαρτάται από το αν ο πατέρας σου θα ξυπνήσει τη νύχτα και θα σε δει να στέκεσαι. Διαφορετικά, όταν δεν μπορείτε πραγματικά να ξυπνήσετε το πρωί, μπορεί να νομίζει ότι προσποιείστε. Για να μην αναφέρουμε την πιθανότητα να φάτε μια κανάτα με νερό πάνω από το κεφάλι.

Δούρειος Ίππος: Αλλαγή ώρας αφύπνισης

cat-gif
Δύσκολη εφαρμογή, υψηλό ποσοστό επιτυχίας… Αφού κοιμηθούν όλοι το βράδυ, μπείτε κρυφά στην κρεβατοκάμαρα. Εστιάστε στο πολυφωνικό τηλέφωνο στο κομοδίνο σας που έχει τουλάχιστον μία εβδομάδα φόρτισης. Σηκώστε το τηλέφωνο και βάλτε το ξυπνητήρι μια ώρα νωρίτερα. Όταν ο πατέρας σου σε ξυπνήσει το πρωί, θα είναι αρκετό να δείξεις το ρολόι στον καρπό σου. Δεν μπορείς να σηκωθείς ούτε από το κρεβάτι.

Ονειρα γλυκά.

Ποτέ μην απογοητεύεσαι: Τακτική Merveler

Ξεκινήστε να εφαρμόζετε το σχέδιο μια μέρα νωρίτερα. Μιλήστε για τη σημασία της τήρησης των θρησκευτικών υποχρεώσεων στο δείπνο. Αναφέρετε ότι τα τζαμιά έχουν πολύ κόσμο κατά την προσευχή του Eid και είναι απαραίτητο να σηκωθείτε νωρίς. Κοιμήσου με τον πατέρα σου πριν τα μεσάνυχτα. Όταν σηκώνεσαι στην ώρα σου το πρωί και λες «Μπαμπά, θα κάνω φίλους», φεύγοντας από το σπίτι, το σχέδιο έχει ολοκληρωθεί. Αντιο σας.

Ω, χωρίς να ξεχνάμε. Ζητάς όνομα και λες ότι η συνήθεια του στόματος είναι η Merve. Ακολουθεί αίσχος.

Η αποστολή μας είναι ο κίνδυνος: Η στρατηγική διαφυγής από το τζαμί

gotum-gotum-φυγή

Δεν νομίζω, αλλά απέτυχες σε καμία από τις τακτικές και μπήκες στο τζαμί με τον πατέρα. Δεδομένου ότι κάποια από την κοινωνία μας είναι μουσουλμάνα από το Άιντ έως το Άιντ, το τζαμί θα είναι γεμάτο. Ενώ ο πατέρας σας ψάχνει για έναν κατάλληλο πουρέ σύσφιξης, φύγετε. Σημείωση εδώ: Μην ξεχνάτε όμως ότι πρέπει να σταθμεύσετε κοντά στο τζαμί. Όταν τελειώσει η προσευχή και αρχίσει η εκκλησία αυτή την ατελείωτη εορταστική τελετή, φιλήστε το πρώτο χέρι που θα βρείτε και συμμετάσχετε στην τελετή. Όταν σε βλέπει ο πατέρας σου εκεί, λες: «Τα έφτιαξα πίσω, πατέρα, εκεί ήταν πιο δροσερά».

Ευχαριστώ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button