Επιχειρηματική ζωήΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιτραπεζικόςΦαγοπότιφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

Νικητές του διαγωνισμού Όσκαρ

Τα Όσκαρ, που θεωρούνται τα πιο σημαντικά βραβεία στον κινηματογράφο, βρήκαν τους ιδιοκτήτες τους το βράδυ της Κυριακής. Το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας απονεμήθηκε στην Argo, σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ, ενώ το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στον Ανγκ Λι, σκηνοθέτη του Life of Pi.

Οι νικητές του 2ου Filmloverss Oscar Contest, που διοργανώσαμε για να δώσουμε χρώμα σε αυτή τη συναρπαστική αναμονή, καθορίστηκαν από τη διανομή των Όσκαρ. Οι συμμετέχοντες που απάντησαν σωστά και στις 5 βασικές κατηγορίες είχαν το δικαίωμα να κερδίσουν έπαθλα.

Οι βραβευμένοι ακόλουθοί μας

Γκέι Κόλντας

Sercan Polat

Οι νικητές μας οπαδοί κέρδισαν το σετ DVD με τίτλο “Story of Film”, το οποίο προβάλλεται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία του κινηματογράφου. Καλύπτοντας 110 χρόνια κινηματογραφικής ιστορίας, χιλιάδες ταινίες σε 4 ηπείρους και μια περίοδο γυρισμάτων άνω των 6 ετών, αυτό το έργο αφηγείται πώς οι σκηνοθέτες επηρεάστηκαν ο ένας από τον άλλον και από σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα σε όλη την ιστορία. Ενώ το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις πιο υπέροχες ταινίες που έγιναν ποτέ, χρησιμεύει ως οδηγός. Αυτή η μελέτη περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με θρυλικούς κινηματογραφιστές και ηθοποιούς όπως οι Bernardo Bertolucci, Stanley Donen, Gus Van Sant, Lars Von Trier, Claire Denis, Martin Scorsese, Baz Luhrman, Alexander Sokurov, Ken Loach, Jane Campion, Abbas Kiarostami και Claudia Cardinale. εξοπλίζει το κοινό με μοναδικές πληροφορίες για τις τεχνικές και καλλιτεχνικές αλλαγές στη γλώσσα του κινηματογράφου.

Η ιστορία του κινηματογράφου

Συγχαίρουμε τους νικητές μας με τις θερμότερες ευχές μας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button