Επιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςΤεχνολογία – ΕπιστήμηΨώνια

Οι νέοι δίσκοι USB 4 GB της Verbatim

Οι νέοι δίσκοι USB 4 GB της Verbatim

Εμπνευσμένη από τη μακρά ιστορία των βραβευμένων σπορ αυτοκινήτων, η Verbatim λανσάρει δύο μονάδες USB GT με τη μορφή της διάσημης λευκής αγωνιστικής λωρίδας που βλέπουμε συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Οι δίσκοι έχουν 4 GB αποθηκευτικού χώρου και είναι ιδανικοί για μεταφορά στην τσέπη ή την τσάντα σας. Οδηγοί σε κόκκινο και μαύρο προσφέρονται προς πώληση στην τιμή των 9,90 ευρώ.

  • Οι δύο νέες μονάδες USB 2.0 Store ‘n’ Go διαθέτουν σχεδιασμό GT σε κόκκινο και μαύρο.
  • Χωρητικότητα αποθήκευσης 4 GB, ζυγίζει μόνο 7,9 γραμμάρια.
  • Συρόμενος μηχανισμός, δεν χρειάζεται ξεχωριστό κάλυμμα.
  • Ιδανικό για μεταφορά σε οποιαδήποτε τσάντα ή τσέπη.
  • Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, Mac OS 9 ή νεότερη έκδοση, LINUX 2.4.0 ή νεότερη έκδοση
  • Πιο πράσινο, λιγότερο πλαστικό: 90% λιγότερη χρήση πλαστικού σε τυπική εξωτερική συσκευασία

Οι ταλαντούχοι οδηγοί USB έχουν τις διάσημες λευκές ρίγες αγώνων που θυμίζουν τις θρυλικές πίστες αγώνων αυτοκινητιστικών αγώνων υψηλής τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Η διεπαφή USB του νέου δίσκου Verbatim Store ‘n’ Go GT Edition USB 2.0 προστατεύεται φυσικά από έναν συρόμενο μηχανισμό, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστό κάλυμμα. Έχει μαύρη και κόκκινη εξωτερική επιφάνεια. Μήκος 54 χιλιοστά, πλάτος 21 χιλιοστά, πάχος 9,22 χιλιοστά και βάρος μόλις 7,9 γραμμάρια, οι νέες μονάδες USB 2.0 GT Edition είναι ιδανικές για μεταφορά σε τσάντα ή τσέπη και δείχνουν υπέροχες και κομψές με οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή, ακριβώς όπως ο φορητός σκληρός δίσκος Verbatim 500 GB Οδηγήστε το GT.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button