Επιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςΤεχνολογία – ΕπιστήμηΨώνια

Ο πυρετός του τουρνουά ζωντανεύει με την Asus

Η Asus προσκαλεί τους παίκτες στον πυρετό του World Game Master Tournament (WGT), όπου μπορούν να επιδείξουν το πάθος τους για τον ανταγωνισμό και τη μάχη.

Γίγαντας πληροφορικής που κάνει τους παίκτες να αισθάνονται προνομιούχοι με τα προϊόντα της σειράς ROG. ASUS, “Ας παίξουμε!” με θέμα τη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί για τρίτη φορά φέτος, να μοιραστούν τα ατού των καλύτερων παικτών της χώρας μας. Το World Game Master Tournament (WGT) σας προσκαλεί στο 2010. Οι 4 ομάδες/παίκτες που θα προκριθούν στους τελικούς στους προκριματικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Istanbul Adeks Internet Cafe στις 27-28 Νοεμβρίου θα αναμετρηθούν σε έναν υπέροχο τελικό που θα διεξαχθεί στο Compex Fair στις 02-05 Δεκεμβρίου 2010, υπό τη χορηγία των Kingston, Nvidia και Microsoft. Στο τέλος των τελικών αγώνων, οι νικητές θα λάβουν ο καθένας από ένα WGT Game PC ειδικά σχεδιασμένο για το τουρνουά..

Το WGT 2010, που είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του με τα παιχνίδια «Counter Strike», «FIFA 2011» και «Need for Speed», που έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, φέρνει τους καλύτερους στην Compex Fair μετά το προκριματικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κωνσταντινούπολη. Εκτός από το τουρνουά WGT, που είναι ένας από τους κύριους οργανισμούς στο Compex Fair, πάρτι LAN, ενδιαφέροντα σόου και απεριόριστη ψυχαγωγία περιμένουν όλους τους επισκέπτες. Διάφορα προϊόντα περιμένουν τους παίκτες σε μικρούς διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια των δωρεάν πάρτι LAN, όπου μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για παιχνίδια.

Αν θέλετε να πάρετε τη θέση σας σε αυτή τη διασκέδαση, παίξτε με τους καλύτερους και κερδίστε δώρα έκπληξη, ASUS σας προσκαλεί στον ενθουσιασμό (προ)επιλογής που θα πραγματοποιηθεί στο Adeks Internet Cafe στις 27-28 Νοεμβρίου και στην Έκθεση Compex που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Istanbul Lütfi Kırdar στις 02-05 Δεκεμβρίου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ WORLD GAME MASTER 2010

Βραβεία

1η ομάδα/παίκτης WGT Game PC

Προκριματικοί αγώνες Αγώνες Τελικών
27-28 Νοεμβρίου 2010
Adeks Internet Cafe – Beşiktaş/Κωνσταντινούπολη

Türkiye’nin En İyi Oyun Merkezi

02-05 Δεκεμβρίου 2010 Compex Fair (Εκθεσιακό Κέντρο Lütfi Kırdar)
Παιχνίδια τουρνουά Παιχνίδια Lan Party
Counter Strike 1.6

Ανάγκη για ταχύτητα

FIFA 2011

PES 2011 – FIFA2011 – Call of Duty

Counter Strike – Need for Speed

Dirt2 – Quake – Πεδίο μάχης

NBA 2K11-FLT – Crysis Warhead

Worms 2010

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button