Επιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςΤεχνολογία – ΕπιστήμηΨώνια

Τέσσερα κινητά Windows Phone 7 από την HTC

Τέσσερα κινητά Windows Phone 7 από την HTC: HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro και HTC HD7

Η HTC Corporation, ένας παγκόσμιος σχεδιαστής smartphone και μακροχρόνιος συνεργάτης της Microsoft, παρουσίασε σήμερα πέντε νέα smartphone με Windows Phone 7: HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro και HTC HD7.

Αυτή η ισχυρή και πλούσια οικογένεια τηλεφώνων διαθέτει τη νέα πλατφόρμα Windows Phone 7 της Microsoft. Τα νέα μοντέλα της HTC είναι προσβάσιμα μέσω του νέου HTC Hub, το οποίο συμπληρώνει την τεχνολογία αιχμής και την εμπειρία του Windows Phone 7 Hub. Αυτά τα νέα τηλέφωνα ενσωματώνουν την αξιοσημείωτη σχεδίαση και τις καινοτομίες της HTC, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού συνδυασμού εφαρμογών HTC.

Διευθύνων Σύμβουλος της HTC Corporation‘Αυτό Πήτερ Τσου «Το Windows Phone 7 είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για φορητές συσκευές που η HTC ανυπομονεί να επιτύχει. «Προβλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία πελατών καθώς οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft είναι ενσωματωμένες», είπε. Ο Τσου συνέχισε τα λόγια του ως εξής. «Η αξία που φέρνει η Microsoft στους πελάτες κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τον κλάδο. Η HTC κυκλοφορεί τέσσερα νέα HTC Windows Phone 7 smartphone για να υποστηρίζει πελάτες με μεγάλη ποικιλία προτιμήσεων.»

Andy Lees, Επικεφαλής της Microsoft Mobile Communications «Η HTC είναι ο συνεργάτης μας από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο μας τηλέφωνο πριν από σχεδόν μια δεκαετία. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι με την κυκλοφορία του Windows Phone 7. Ο Lees συνέχισε: «Το Windows Phone 7 θέτει μια νέα κατεύθυνση για τη Microsoft και τους συνεργάτες της και η HTC προσφέρει σημαντική ώθηση φέρνοντας τέσσερα νέα Windows Phone στην αγορά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Windows 7

Το Windows Phone 7, με τη μοναδική διεπαφή Hub and Tile, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερα με λιγότερα βήματα. Το Windows Phone 7 Hub παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες και πιο πολύτιμες πληροφορίες. Περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, τον χρήστη, την εικόνα, το παιχνίδι, τη μουσική και το βίντεο, το Office και την αγορά. Το Windows Phone 7 ενσωματώνει επίσης πολλές δημοφιλείς καταναλωτικές υπηρεσίες της Microsoft όπως τα Windows Live, Bing και Zune.

HTC Windows Phone 7 Portfolio

Η HTC προσθέτει καινοτόμο σχεδιασμό και δημιουργικότητα στο νέο χαρτοφυλάκιο smartphone Windows Phone 7 της. Η HTC προσφέρει μια μοναδική σειρά εφαρμογών καιρού και στοκ, νέες εφαρμογές και υπηρεσίες βελτίωσης φωτογραφιών. Αυτή η μοναδική σειρά σάς επιτρέπει επίσης να εφαρμόζετε ειδικά εφέ στις φωτογραφίες σας με το νέο HTC Hub πριν τις μοιραστείτε με τους φίλους σας και πολλούς άλλους.

Ακολουθούν τα κινητά HTC με Windows Phone 7:

HTC 7 Mozart

HTC 7 Trophy

HTC 7 Pro

HTC HD7

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button