Επιχειρηματική ζωήΤαξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Σκωτίας | μανία ταξίδιων

Μία από τις απαραίτητες γεύσεις της σκωτσέζικης κουζίνας cullenσοκ Είναι μια ψαρόσουπα που φτιάχνεται με ανάμειξη πατάτας, κρέμας και μπακαλιάρου μπακαλιάρου, που λένε το όνομά τους. Το πιο διάσημο πιάτο είναι χάγγιςis Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό το πιάτο όταν πάτε στη Σκωτία, κάτι που είναι πιθανό να σας κάνει να σκεφτείτε αν είναι κατάλληλο για τα γούστα σας όταν ακούσετε πώς φτιάχνεται. Το Haggis παρασκευάζεται μαγειρεύοντας ψιλοκομμένη καρδιά, πνεύμονες και συκώτι προβάτου στη θήκη του στομάχου του προβάτου. Οι Σκωτσέζοι αποκαλούν αυτό το πιάτο “neeps&tatties Το σερβίρουν με πατάτες και ραπανάκι, που το λένε και το οποίο σερβίρεται απόλυτα με πολλά κυρίως πιάτα.

Περισσότερα για πρωινό χυλός Άλλο ένα αγαπημένο φαγητό των Σκωτσέζων, που προτιμούν να καταναλώνουν βρώμη, λουκάνικο, μπριζόλα και χοιρινό κρέας, που λένε Σκωτσέζικος Μερίδιο. Μαγειρεύουν επίσης αυτή τη μερίδα, η οποία είναι αρχικά φτιαγμένη από πρόβειο κρέας, χρησιμοποιώντας διαφορετικά κρέατα. Τα πιο γνωστά επιδόρπια είναι stornowg τις πυκνές μαύρες πουτίγκες που λένε.

Ίσως έχετε παρατηρήσει τη δυσκολία να βρείτε χορτοφαγικά και vegan τρόφιμα στη σκωτσέζικη κουζίνα. Αλλά το Εδιμβούργο είναι ένας ωκεανός από αυτή την άποψη. γιατί υπάρχουν πολλά εστιατόρια για χορτοφάγους και vegan στην πόλη.

Φυσικά, όταν αναφέρεται η Σκωτία, αποκλείεται να μην αναφέρουμε το ουίσκι. Σχεδόν κάθε χωριό παράγει ουίσκι. Ο αριθμός αυτών των εγκαταστάσεων ουίσκι, που είναι ανοιχτές στους επισκέπτες το καλοκαίρι, είναι περίπου 100. Το ουίσκι είναι ένα από τα σημαντικότερα εξαγωγικά προϊόντα της οικονομίας της Σκωτίας. Ένα άλλο σημαντικό ποτό της χώρας είναι IrnBru‘Να σταματήσει. Αυτό το πολύ δημοφιλές πορτοκαλί αναψυκτικό και καφεϊνούχο ποτό πωλείται στη Σκωτία όπως η κόκα κόλα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button