Επιχειρηματική ζωήΤαξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Bridgetown | μανία ταξίδιων

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Bridgetown

Η μεγαλύτερη πόλη των Μπαρμπάντος Bridgetown, που είναι επίσης πρωτεύουσα της χώραςis Σύμφωνα με την απογραφή του 2014, περίπου 110.000 άνθρωποι ζουν στην πόλη. Είναι ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο στην περιοχή της Καραϊβικής. Οι Άγγλοι μετανάστευσαν στο Μπρίτζταουν το 1628.. Το κέντρο της πόλης λόγω των ιστορικών αξιών του Περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 2012. Η πόλη που φιλοξενεί το λιμάνι του Μπρίτζταουν, ένα από τα πιο ανεπτυγμένα λιμάνια της ΚαραϊβικήςΕίναι μια πολύ τουριστική δομή με τα κτίρια, τα ιστορικά μέρη και τους δρόμους. Ιστορικά κτίρια μαζί με σύγχρονα κτίρια όπως πολυώροφα γραφεία, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εμπορικά κέντρα αποτελούν την υφή της πόλης που αποτελείται από παλιά και νέα στοιχεία.

Ιδρύθηκε το 1628, το Bridgetown ήταν αρχικά “τοπική γέφυρα έχει ονομαστεί. Όταν οι Βρετανοί ήρθαν για πρώτη φορά εδώ, το Bridgetown είναι ένας ακατοίκητος, έρημος έλος. Το απομεινάρι της γέφυρας που έχτισαν οι ντόπιοι πάνω από τον ποταμό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ονομασία της περιοχής από τους Βρετανούς. Άγιος Μιχαήλ Το όνομα, από την άλλη, άρχισε να χρησιμοποιείται το 1600 και συνεχίστηκε μέχρι τον 19ο αιώνα. Αργότερα, με τη νέα γέφυρα που έχτισαν οι Βρετανοί πάνω από το ποτάμι, η πόλη Μπρίτζταουν έχει ονομαστεί. Η πόλη καταστράφηκε από την επανειλημμένη καταστροφή των πυρκαγιών. Στην επιδημία χολέρας που ήρθε το 1854, πέθαναν περίπου 20.000 άνθρωποι.

Μια από τις παλαιότερες πόλεις της Καραϊβικής Υπάρχουν ακόμα πλανόδιοι πωλητές με τους πολύχρωμους πάγκους τους στο Μπρίτζταουν. Προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες τοπικά μπαρ και εστιατόριαφυσικά εδάφη, παραλίες, ιστορικοί χώροι Και σύγχρονη πόλη, Κάνει το Bridgetown ελκυστικό σε ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών.

Πού είναι η Μπρίτζταουν;

Μπρίτζταουν, δίπλα στην ήπειρο της Νότιας Αμερικής, ανατολικά των Μπαρμπάντος, ένα ανεξάρτητο νησιωτικό έθνος είναι μια πόλη. Πόλη, στην περιοχή της Καραϊβικής, Στις ακτές του Κόλπου Καρλάιλ βρίσκεται. Απλώνεται σε μια έκταση 39 τετραγωνικών χιλιομέτρων αυτή που… Στην καρδιά της πόλης, υπάρχουν τα ρέματα Careenage και Constitution.. Το Careenage χωρίζει την πόλη περίπου στα δύο.

Πώς να φτάσετε στο Bridgetown

Το Bridgetown είναι ένα από τα σημαντικά συγκοινωνιακά σημεία του νησιού. Δεν υπάρχει αεροδρόμιο στην πόλη.

Το Seawell βρίσκεται στην Chris Church Το διεθνές αεροδρόμιο Grantley Adams απέχει περίπου 8 μίλια από το Bridgetown. βρίσκεται. Το αεροδρόμιο συνδέεται με πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης και του Καναδά.

Λεωφορεία από το νότο προς το Bridgetown, τον κόμβο των φθηνών και βολικών λεωφορείων του νησιού, πηγαίνουν στον τερματικό σταθμό λεωφορείων δίπλα στο κέντρο της πόλης. Όσοι έρχονται από το βορρά και το κέντρο φτάνουν στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην αγορά Cheapside, βόρεια του κέντρου της πόλης.

Τι να δείτε στο Μπρίτζταουν

Τον Ιούνιο του 2012, η ​​Επιτροπή Παγκόσμιας Κληρονομιάς συμπεριέλαβε τις περιοχές της Ιστορικής Μπρίτζταουν και του Garrison στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. αυτή η περιοχή UNESCO «Ένα καλοδιατηρημένο εξαιρετικό παράδειγμα βρετανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής που χτίστηκε τον 17ο, 18ο και 19ο αιώνα, μάρτυρας της εξάπλωσης της αποικιακής αυτοκρατορίας του Ατλαντικού της Μεγάλης Βρετανίας». αναφέρεται ως. Είναι μια περιοχή όπου ιστορικά κτίρια και φρουρά συνδυάζονται με σύγχρονες ανέσεις και δραστηριοποιούνται κοινωνικές και εμπορικές δραστηριότητες.

αγ. Ann’s Garrison, που υπηρετεί σε ιστορικά κτίρια που χρησιμοποιούνται ως στρατιωτικές φυλακές. ΜπαρμπάντοςΜουσείο (Μουσείο Μπαρμπάντος και Ιστορική Εταιρεία)ιδρύθηκε το 1933. Τον 18ο αιώνα, στο περιβάλλον κλιμάκωσης των συγκρούσεων στην Καραϊβική, τέτοιες φρουρές και οχυρά χτίστηκαν στην περιοχή ως αποτέλεσμα της αμοιβαίας σύγκρουσης μεταξύ Γάλλων και Βρετανών. Μέχρι τον 19ο αιώνα, οι Βρετανοί άρχισαν να μειώνουν τη δύναμή τους στην περιοχή, εγκαταλείποντας εντελώς την περιοχή το 1906 και αφήνοντας πολλά κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου της φρουράς, στα Μπαρμπάντος. Μια σειρά αντικειμένων και δεδομένων επεξεργάζεται, ξεκινώντας από την προϊστορική εποχή και καλύπτοντας τον 21ο αιώνα, στη συλλογή του μουσείου, η οποία περιέχει περίπου 500.000 τεχνουργήματα. Μπορείτε να δείτε πολλά έργα από διακόσμηση έως αφρικανικές μάσκες στο μουσείο, το οποίο αφηγείται το παρελθόν των κατοίκων των Μπαρμπάντος και διατηρεί την ιστορία του για τις μελλοντικές γενιές. Εκθέματα στο Μουσείο. Ξεκινά με την πρώτη θέαση του νησιού των κοραλλιών, εξιστορεί εν συντομία την ιστορία του λαού των Μπαρμπάντος, περιγράφει την άφιξη Ευρωπαίων και Αφρικανών σκλάβων κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας και εισάγει τον πολιτισμό του νησιού, μιλά για τη χειραφέτηση των σκλάβων, την ανεξαρτησία από τους Βρετανική και πιο πρόσφατη ιστορία. Εκτός από τις συμμετοχικές παιδικές δραστηριότητες, στο μουσείο διοργανώνονται πολλά προγράμματα.

Εξαιρετικά όμορφο, με εξαιρετική ιστορία αγ. Η Αγγλικανική Εκκλησία της ΜαρίαςΈχει μεγάλη κόκκινη στέγη. Βρίσκεται στα ανατολικά της αυλής αυτής της παλιάς εκκλησίας “δέντρο της δικαιοσύνηςΤο μεταξωτό βαμβάκι, γνωστό ως “, είναι το μέρος όπου οι άνθρωποι κρέμονται δημόσια στην ιστορία. Με μια πολυτάραχη ιστορία, η εκκλησία είναι μια από τις όμορφες εκκλησίες των Μπαρμπάντος με το νεοκλασικό εξωτερικό της. Μια από τις καλύτερα διατηρημένες εκκλησίες του νησιού, η εκκλησία της Αγίας Μαρίας βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Jubilee Garden, τον μοναδικό χώρο πρασίνου στο κέντρο της πόλης.

Μπρίτζταουν, πλούσια σε φυσικές περιοχέςis Πολλά μεγάλα πάρκα, δασικές εκτάσεις, γραφικά τοπία και περιηγήσεις στη φύση κάνουν το Bridgetown ακόμα πιο πολύχρωμο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button