Επιχειρηματική ζωήΤαξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Gabu | μανία ταξίδιων

Gabu, Δημοκρατία της Γουινέας ΜπισάουΕίναι μια από τις διοικητικές ενότητες του . Αφρικήσυνορεύει με τη Δημοκρατία της Γουινέας-Μπισάου, που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Γκινέα Και Σενεγάληείναι . Το Gabu είναι ένα από τα 8 διοικητικά τμήματα της χώρας. Επιπλέον, η χώρα, η οποία αποτελείται από 3 κύριες επαρχίες, βρίσκεται στο Gabu, Leste, δηλαδή στον κλάδο των ανατολικών επαρχιών. Στο Γκάμπου, που αποτελεί το ανατολικό τμήμα με το Μπαφάτα, η επίσημη γλώσσα της χώρας είναι τα πορτογαλικά, αλλά η κρεολική γλώσσα της Γουινέας-Μπισάου, η οποία είναι η εθνική γλώσσα που ομιλείται από τους περισσότερους ανθρώπους, είναι κυρίαρχη. Ωστόσο, αν εξηγήσετε το πρόβλημά σας στα Πορτογαλικά στο Γκαμπού, μπορείτε με κάποιο τρόπο να ολοκληρώσετε την επικοινωνία σας.

Μπορούμε να πούμε ότι η ζωή εδώ είναι δύσκολη γιατί είναι η πόλη μιας από τις φτωχότερες χώρες στον κόσμο. Δεν πρέπει να συγχέετε τη χώρα όπου βρίσκεται η πόλη με τη Γουινέα. Επιπλέον, παρόλο που έχουν συνοριακούς γείτονες… Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι μαύροι ζουν στη χώρα και το Gabu με βάση αυτή τη λέξη, που σημαίνει Aginaw, που σημαίνει «μαύρος». Μπορούμε όμως να δηλώσουμε ότι πήρε τη μορφή της Γουινέας-Μπισάου ώστε το όνομά της να μην είναι ίδιο με τη Γουινέα. Αν λοιπόν θέλετε να επισκεφτείτε το Γκαμπού, πρέπει να πάτε στη Γουινέα-Μπισάου, όχι στη Γουινέα.

Κλίμα Gabu

Μπορούμε να πούμε ότι για το Γκαμπού επικρατεί τροπικό κλίμα. Ο καιρός εδώ είναι υγρός και ζεστός όλο το χρόνο. Η μέση θερμοκρασία της πόλης κυμαίνεται μεταξύ 23 και 25 βαθμών. Ωστόσο, όταν μιλάμε για το τροπικό κλίμα, δεν πρέπει να παραλείπουμε τις βροχές. Ενώ οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος είναι γνωστοί ως οι μήνες που αυξάνονται οι βροχοπτώσεις, συνεχίζει να βρέχει κατά διαστήματα, αν και δεν είναι τόσο έντονες, από τον Μάιο έως τα τέλη Οκτωβρίου. Μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, μπαίνει μια πολύ ξηρή περίοδος λόγω των ανέμων της ερήμου Harmattan.

Αξιοθέατα Gabu

Γουινέα-Μπισάου; Βρίσκεται στα βορειοανατολικά, το Gabu φιλοξενεί τον ποταμό Corubal εντός των συνόρων του. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε την επίδραση του καθαρού νερού σε αυτή τη γεωγραφία. Επιπλέον, ο ποταμός Colufe είναι ανάμεσα στις φυσικές ομορφιές που μπορείτε να επισκεφτείτε. Αυτός ο ποταμός αποτελεί επίσης τα σύνορα του Bafata. Το οροπέδιο Gabu μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένας από τους φυσικούς πλούτους. Δεδομένου ότι βρίσκεται κοντά στον Ατλαντικό Ωκεανό, μπορούμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν πρέπει να επιστρέψετε χωρίς να επισκεφθείτε τις καταγάλανες παραλίες.

Εάν έχετε περισσότερο χρόνο να περάσετε εδώ, μπορούμε να πούμε ότι έχετε πολλές εναλλακτικές για περιηγήσεις στα αξιοθέατα στο Μπισάου, την πρωτεύουσα της χώρας. Το λιμάνι, το προεδρικό μέγαρο, το κάστρο Amura, το Εθνογραφικό Μουσείο είναι μόνο μερικά από αυτά.

Τι να αγοράσετε στο Γκαμπού

Μπορείτε να πάτε στις τοπικές αγορές στο Gabu και να αγοράσετε εντελώς τοπικά αναμνηστικά από τους φιλικούς τεχνίτες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η βιομηχανία δεν είναι πολύ ανεπτυγμένη, τα χειροποίητα προϊόντα μπορούν να κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας ευτυχισμένους.

Φαγητό & ποτό Gabu

Το να είσαι κοντά στον ωκεανό φέρνει το ψάρεμα μαζί του. Ανάμεσα στα τρόφιμα που προσφέρει η τροπική ατμόσφαιρα, ρύζι, καρύδα Και αράπικο φιστίκι έρχεται. Λόγω της αφθονίας του φοινικιού, το φοινικέλαιο προτιμάται ως λάδι στα γεύματα. Σημαντική θέση στην κουζίνα έχουν και πολλά λαχανικά, φιστίκια και σάλτσες. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα κύρια πιάτα στα οποία πρωταγωνιστεί το ρύζι. Γλυκοπατάτα Και γλυκο καλαμποκι Μπορείτε επίσης να συναντήσετε τοπικά πιάτα που μπορείτε να συναντήσετε στο Gabu. Ωστόσο, τα ψάρια και τα θαλασσινά μπορεί να είναι οι αγαπημένες σας λιχουδιές στο Γκαμπού.

Πότε να πάτε στο Γκαμπού

Αν θέλετε να επισκεφτείτε το Γκαμπού, θα πρέπει να αποφύγετε τις πιο ζεστές στιγμές και τις έντονες βροχοπτώσεις. Η ιδανική εποχή για να το επισκεφθείτε θα ήταν μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου.

Διαμονή Gabu

Αν πάτε στο Γκαμπού, μπορείτε εύκολα να βρείτε εναλλακτικές λύσεις διαμονής που μοιάζουν με ξενώνες. Μπορείτε επίσης να βρείτε ξενοδοχεία μικρής κλίμακας.

Πώς να φτάσετε στο Γκαμπού

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τις αεροπορικές εταιρείες για να μεταβείτε στο Γκαμπού, το οποίο απέχει περίπου 9.000 χιλιόμετρα από την Τουρκία. Ωστόσο, δεν υπάρχει απευθείας πτήση από την Τουρκία σήμερα. Αν υποθέσουμε ότι πηγαίνετε με αυτοκίνητο, πρέπει πρώτα να πάτε στο Gabu, όπου θα περάσετε περίπου 100 ώρες. Πορτογαλίαπρωτεύουσα της ΛισαβόναΠρέπει να πετάξετε από . Από το Ντακάρ, μπορείτε να φτάσετε στο Μπισάου, την πρωτεύουσα της Γουινέας-Μπισάου, με αεροπλάνο ή δια θαλάσσης. Η οδική μεταφορά δεν είναι δυνατή. Ωστόσο, αφού φτάσετε στην πρωτεύουσα Μπισάου, μπορείτε να συνεχίσετε οδικώς για το Γκαμπού. Αξίζει να θυμάστε ότι ως πολίτης της Τουρκίας, απαιτείται βίζα για το ταξίδι σας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button