Επιχειρηματική ζωήΤαξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Malindi | μανία ταξίδιων

στο Μαλίντι της Κένυας Ινδικός ωκεανός Είναι μια πόλη στην ακτή. 120 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μομπάσα, Κόλπος Μαλίντισε, Ποταμός ΓαλάναΒρίσκεται στο λαιμό του.

Σημαντική βιομηχανία στην πόλη ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣis Η πόλη είναι πολύ δημοφιλής στους Ιταλούς τουρίστες. Το Μαλίντι διαθέτει τοπικό αεροδρόμιο. διακοπές watamu πόλη και Ερείπια Gedi Βρίσκεται νότια του Μαλίντι. Βρίσκεται βόρεια του Μαλίντι, στις εκβολές του ποταμού Σαμπάκι. Είναι δυνατό να δείτε κλασικά παραδείγματα αρχιτεκτονικής Σουαχίλι στην περιοχή.

Το Μαλίντι ήταν οικισμός Σουαχίλι από τον 14ο αιώνα. Είναι ένα από τα σημαντικά λιμάνια της Ανατολικής Αφρικής.

Την πόλη επισκέφτηκε το 1414 ο Κινέζος εξερευνητής Ζενγκ Χε και το ναυτικό του. Σε αντάλλαγμα για αυτήν την επίσκεψη, ο ηγεμόνας του Μαλίντι έστειλε ως δώρο μια καμηλοπάρδαλη και τον προσωπικό του απεσταλμένο. Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα συναντήθηκε με τις αρχές του Μαλίντι το 1498 για να υπογράψει μια εμπορική συμφωνία και να προσλάβει έναν οδηγό ενώ ταξίδευε στην Ινδία. Ο Βάσκο ντα Γκάμα είχε επίσης έναν κοραλλιογενή στύλο χτισμένο στην πόλη. Ο κοραλλιογενής πόλος παραμένει και σήμερα, αλλά κινδυνεύει να πέσει στον ωκεανό λόγω της διάβρωσης του εδάφους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button