Επιχειρηματική ζωήΤαξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Yaounde | μανία ταξίδιων

bigstock-Turkish-food-Menemen-in-copper-100658942.jpg

Η εξοχική κουζίνα περιλαμβάνει τοπικές διαφορές. Ωστόσο, η κοινή συνήθεια σε όλη τη χώρα είναι να τρώμε ένα δείπνο με ένα μόνο πιάτο με μεγάλες μερίδες.

Τα πιο χρησιμοποιούμενα συστατικά στα πιάτα είναι ένα τροπικό φυτό. το κοκογιάμ μουκαλαμπόκι, μανιόκα, κεχρί, άγρια ​​μπανάνα, πατάτες, ρύζι και συχνά σαν ζύμηfufuΓεμίζεται. Τα κύρια πιάτα που σχηματίζονται με αυτόν τον τρόπο σερβίρονται με σάλτσα, σούπα ή στιφάδο που αποτελείται από πράσινα μυρωδικά, αλεσμένους ξηρούς καρπούς, φοινικέλαιο και μπαχαρικά.

Το κρέας, το κοτόπουλο και το ψάρι είναι δημοφιλή αλλά ακριβά, επομένως καταναλώνονται σε ειδικές περιστάσεις.. Το αγροτικό φαγητό είναι συχνά πικρό και αλμυρό.

Σε ορισμένα εστιατόρια τηγανητό μυρμήγκι και ακρίδα Διατίθενται επίσης ενδιαφέροντα πιάτα. Στο παρελθόν, τέτοια ενδιαφέροντα προϊόντα περιλάμβαναν κρέας φιδιού, χιμπατζή, αντιλόπης ή γορίλλα. Ωστόσο, νόμος που θεσπίστηκε το 2003 απαγόρευε το σερβίρισμα αυτών των προϊόντων.

Δημοφιλή εστιατόρια

La Paillote, Le sintra, Istanbul, Le Foret Dense, Chez Wou, La Terrasse, Globus.

Υπόδειξη

Σε ορισμένα εστιατόρια του Καμερούν, το 12-15% του λογαριασμού μπορεί να προστεθεί στον λογαριασμό. Εάν δεν προστεθεί, μπορείτε να φιλοδωρήσετε μεταξύ 10-15% σύμφωνα με τη δική σας επιθυμία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button