ΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωή

Τι είναι η δοκιμασία; Ποιοι είναι οι Όροι;

Θα εξηγήσουμε τι είναι η αναστολή, τις συνθήκες και τα κοινωνικά οφέλη αυτής της ποινικής δίκης.

Δοκιμασίααποτελεί μέρος της ποινικής διαδικασίας και μέθοδος εκτέλεσης. Με την κοινωνική έννοια, η δοκιμασία, η αποκατάσταση του ατόμου και το να είσαι χρήσιμο άτομο για την κοινωνία είναι απαραίτητα.

Δοκιμαστική περίοδος στο τουρκικό νομικό σύστημα. Αντί να συλληφθεί για ένα έγκλημα ή να φυλακιστεί από το δικαστήριο, είναι η τιμωρία του ατόμου υπό παρακολούθηση και έλεγχο στην κοινωνία. Η δοκιμασία είναι μια εναλλακτική πρακτική τιμωρίας. Σε αυτό το σύστημα, αντί για φυλάκιση για υπόπτους, κατηγορούμενους και καταδίκους, αποφυλακίζονται υπό όρους και εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους.

Οφέλη της Δοκιμαστικής Έκθεσης για το Κράτος, την Κοινωνία και το Πρόσωπο

υπαλλήλους

Το άτομο θα πάρει την τιμωρία του με το να μην απομακρυνθεί από τον κοινωνικό περίγυρο και να κάνει χρήσιμες δραστηριότητες για τον εαυτό του και το περιβάλλον του και με αυτό τον τρόπο θα νιώσει καλά.

Θα προσδιοριστούν τα αίτια της εγκληματικής συμπεριφοράς και θα δοκιμαστεί η λύση και το άτομο θα απαλλαγεί από την εγκληματική συμπεριφορά.

Η συνειδητοποίηση της εγκληματικής κατάστασης του ατόμου με αυτόν τον τρόπο θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στον κρατικό προϋπολογισμό.

Χάρη στην ψυχοκοινωνική εκπαίδευση που παρέχεται στο άτομο, στοχεύει στην ελαχιστοποίηση του εγκλήματος.

Αυτή η επαγγελματική ζωή των ανέργων κατάδικων και των θυμάτων αυξάνει την παραγωγικότητά τους δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα επάγγελμα. Εξασφαλίζεται ότι αυτά τα άτομα γίνονται χρήσιμα άτομα για την κοινωνία και τα άτομα.

Ποιος θα ωφεληθεί από αυτήν τη διαδικασία εκτέλεσης;

Κατάδικοι που έχουν παιδιά ηλικίας από μηδέν έως έξι ετών και διαμένουν το πολύ δύο χρόνια ή λιγότερο.

Όσοι δεν διατηρούν τη ζωή τους λόγω ασθένειας, αναπηρίας και γήρατος στα οποία εκτίθενται και όσοι έχουν λιγότερα από τρία χρόνια υπό όρους διατροφής μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την πρακτική εκτέλεσης.

NeOldu.com / Ειδικές ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button