Επιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςΤεχνολογία – ΕπιστήμηΨώνια

HTC 7 Mozart – Technopat

Κινητό τηλέφωνο HTC 7 Mozart…

Κατασκευασμένο από ένα μόνο κομμάτι βουρτσισμένου αλουμινίου, το HTC 7 Mozart φέρνει τη σχεδίαση του ενιαίου σώματος σε ένα νέο επίπεδο αισθητικής.

Η συσκευή διαθέτει Dolby Mobile™ και SRS WOW HD™ για υψηλής πιστότητας, αληθινό καθηλωτικό ήχο και βίντεο. Με την ενσωμάτωση του Microsoft Zune, μπορείτε να συγχρονίσετε το HTC 7 Mozart με τον υπολογιστή σας και να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη μουσικής και βίντεο όπου κι αν πάτε.

Λεπτό, μονόσωμο και έξυπνο, το HTC 7 Mozart φαίνεται τόσο καλό όσο ακούγεται.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button